Vaslui: Drumuri naţionale şi judeţene, blocate din cauza ninsorii şi a viscolului

0

Comandamentul Operaţional de Iarnă Vaslui, constituit la sediul Instituţiei Prefectului, a luat, vineri dimineaţă, decizia închiderii a două drumuri naţionale, începând cu ora 06,00, respectiv DN 24 B Huşi – Albiţa şi DN 11A pe tronsonul Bârlad – Podu Turcului.

Totodată, din cauza faptului că judeţul a intrat sub atenţionarea de Cod portocaliu de ninsori abundente, în dimineaţa zilei de vineri, 25 ianuarie, pe DN 24 Vaslui-limita judeţul Iaşi a fost restricţionat accesul autovehiculelor mai mari de 3, 5 tone  şi pe DN 24 A – Bârlad – Murgeni – Huşi se circulă pe un singur fir, fiind restricţionat, de asemenea, accesul autovehiculelor mai mari de 3, 5 tone.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Instituţia Prefectului Vaslui, începând cu ora 07,30, s-a luat decizia restricţionării autovehiculelor mai mari de 3, 5 tone pe DE 581, porţiunea Bârlad Huşi şi a închiderii DN 26 Blăgeşti – Murgeni.

Sursa citată precizează că, până la această oră, au fost raportate două drumuri judeţene închise, respectiv DJ 243 Bârlad – Puieşti şi DJ 243 A – sector Pochidia.

Poliţia Rutieră Vaslui a instituit bariere atât la ieşirea din comuna Râşeşti spre Albiţa, cât şi la ieşirea din Huşi spre punctul Albiţa.

Autorităţile au revenit cu recomandarea adresată conducătorilor auto de a nu porni la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă. Cei care urmează să pornească la drum sunt sfătuiţi să se intereseze dinainte în privinţa stării drumurilor pe care urmează să se deplaseze şi să-şi echipeze autovehiculele corespunzător.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.