EUR
4,75 RON
(-0.07%)
USD
4,19 RON
(+0.15%)
GBP
5,42 RON
(-0.12%)
CHF
4,18 RON
(-0.11%)
AUD
3,00 RON
(+0.06%)
CAD
3,17 RON
(+0.05%)
BGN
2,43 RON
(-0.14%)
RUB
0,06 RON
(+0.05%)
ZAR
0,30 RON
(+0.53%)
BRL
1,12 RON
(+0.94%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.25%)

Adele va cânta melodia „Skyfall” la ceremonia Oscarurilor de la 24 februarie

0

– Cântăreaţa britanică Adela va interpreta melodia nominalizată la Oscar, „Skyfall”, de pe cea mai recentă producţie din seria James Bond, în cadrul prestigioasei ceremonii de decernarea a premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc în februarie la Hollywood, relatează AFP.

Va fi pentru prima dată când Adele va interpreta această melodie în direct.

Melodia „Skyfall”, extrasă din filmul cu acelaşi titlu, a 23-a parte din aventurile agentului 007, este în cursa pentru cel mai bun cântec original la ceremonia premiilor Oscar, prevăzută a avea loc la 24 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles.

Adele a câştigat deja, la 13 ianuarie, la Beverly Hills, Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original pentru acelaşi titlu.

„Este o onoare să fiu nominalizată şi este minunat, chiar terifiant, că voi cânta în faţa unor persoane care mi-au invadat imaginaţia mereu”, a declarat cântăreaţa în vârstă de 24 de ani, citată într-un comunicat al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice.

„Este un lucru pe care nu l-am mai făcut niciodată, iar aceasta va fi probabil singura dată!”, a mai spus artista.

Producătorii celei de-a 85-a ediţii a premiilor Oscar, Craig Zadan şi Neil Meron, au subliniat că au un „respect enorm pentru talentul artistic unic al lui Adele, atât în calitate de compozitoare, cât şi în cea de cântăreaţă”.

Adele este „în prezent una din cele mai strălucitoare interprete din lume şi considerăm că prestaţia sa va fi un moment marcant al Oscarurilor”, au mai afirmat cei doi.

Apariţia lui Adele la Globurile de Aur de la începutul lunii, considerate anticamera Oscarurilor, a fost prima de la naşterea fiului său, în luna octombrie a anului trecut.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.