EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.32%)
CHF
4,17 RON
(+0.15%)
AUD
3,00 RON
(-0.17%)
CAD
3,17 RON
(+0.06%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.05%)
BRL
1,13 RON
(-0.24%)
CNY
0,62 RON
(+0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.15%)

Elevii din România pot beneficia de lecţii gratuite în format video printr-un portal specializat

0

– Compania REEA din Târgu Mureş a lansat noua versiune a portalului educatie.inmures.ro, prin care elevii din întreaga ţară vor putea beneficia de lecţii gratuite de Matematică, Limba Română şi Biologie în format video.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, pe site-ul http://www.educatie.inmures.ro/ elevii vor găsi lecţii video de Matematică pentru clasele a II-a şi a III-a, iar din luna aprilie vor putea fi accesate va aduce, însă, lecţii complete de Matematică, Limba română şi biologie pentru clasele I – IV.

Lecţiile video au fost concepute de cinci profesori din judeţul Mureş, iar echipa de la REEA care se ocupă de proiectul http://www.educatie.inmures.ro/ este formată din 10 specialişti care au lucrat la proiect mai bine de patru ani.

„După mai bine de 4 ani de muncă, portalul a ajuns să conţină acum mii de materiale didactice pentru preşcolari şi şcolari, care le sunt oferite utilizatorilor în mod gratuit (…) Portalul vine, în primul rând, în sprijinul elevilor claselor I-IV. Cu ajutorul lecţiilor video, procesul de învăţare este mult mai simplu, lecţiile astfel prezentate fiind accesibile şi uşor accesabile. Nu în ultimul rând, părinţii vor fi şi ei beneficiari ai acestor lecţii, ei putându-i ajuta mult mai uşor pe cei mici în sistematizarea materiei. Maniera originală aleasă pentru implementarea cunoştinţelor va îmbunătăţi semnificativ şi relaţia profesor – elev – părinte”, precizează comunicatul de presă.

Portalul http://www.educatie.inmures.ro/ se află în topul celor mai accesate website-uri de profil, având peste 82.000 de vizitatori unici pe lună, în jur de 3.000 de vizitatori unici pe zi, peste 500.000 de afişări pe lună, iar timpul mediu petrecut pe site este de peste 3 minute.

Comunicatul mai relevă faptul că locuitorii din Bucureşti, Târgu Mureş, Galaţi, Braşov şi Iaşi accesează site-ul cu o frecvenţă mai mare, conform datelor oferite de Google Analytics.

Acesta proiect nu este primul de acest gen realizat de REEA, care a creat portaluri precum http://cultura.inmures.ro/ şi http://www.revistatus.ro/.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.