EUR
4,76 RON
(-0.04%)
USD
4,19 RON
(-0.01%)
GBP
5,48 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(+0.05%)
AUD
2,98 RON
(+0.85%)
CAD
3,18 RON
(-0.02%)
BGN
2,43 RON
(-0.1%)
RUB
0,06 RON
(-0.38%)
ZAR
0,30 RON
(-0.33%)
BRL
1,11 RON
(+1.15%)
CNY
0,62 RON
(-0.02%)
INR
0,06 RON
(-0.02%)

Ministrul Radu Stroe le-a solicitat autorităţilor să participe cu responsabilitate la deszăpezirea drumurilor

0

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, le-a solicitat autorităţilor, duminică, 27 ianuarie, la comandamentul de iarnă desfăşurat la Palatul Victoria, să participe „cu responsabilitate” la deszăpezirea drumurilor.

„Vă cerem să participaţi cu responsabilitate la deszăpezirea drumurilor, pentru că nu ştim ce va veni şi unde va veni. Celor din judeţe, preşedinţilor consiliilor judeţene, dar şi CNADNR (le cer – n.r.) să-şi reconfigureze utilajele la poziţiile iniţiale, astfel încât să fie capabile să le redistribuie în orice altă zonă a ţării (…), evident, după ce terminăm deszăpezirea”, le-a spus Stroe autorităţilor locale.

În altă ordine de idei, el consideră că Poliţia Rutieră trebuie să continue operaţiunile privind depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa alcoolului.

Radu Stroe a mulţumit prefecturilor şi organismelor MAI pentru felul în care au acţionat în aceste zile cu vreme nefavorabilă.

Pe de altă parte, în cadrul comandamentului, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a intervenit de la Târgu Mureş pentru a sublinia necesitatea ducerii persoanelor fără adăpost către azilele de noapte atunci când se înregistrează temperaturi scăzute.

„Referitor la fata care a fost adusă din Tulcea avem informaţii că evoluţia, cel puţin momentan, este pozitivă la Spitalul Floreasca, a fost o operaţie care a durat foarte mult timp, iar fetiţa care s-a născut în autospeciala de transport victime multiple asistată de o moaşă şi de la Serviciul de Ambulanţă şi de colegii de la ISU este bine şi urmează să fie externată de la spital cu mama ei”, a adăugat Arafat.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.