Tarifele de trecere la podurile dunărene vor fi actualizate, începând cu data de 2 februarie 2013

0

Tarifele de trecere la podurile dunărene vor fi actualizate, începând cu data de 2 februarie 2013, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale(CNADNR), remis luni.

Noile tarife sunt calculate conform prevederilor OMTI nr. 2220/2012. Conform actului normativ, sunt introduse o serie de facilităţi, precum posibilitatea achiziţionării biletelor matcă – cupon, preplătite, pentru treceri multiple (20 de treceri), cu un tarif redus, a celor pentru treceri multiple pentru riverani (pe perioadă de 3 luni), cu un tarif redus. De asemenea, va exista posibilitatea trecerii fără achitarea tarifului de trecere în ‘Ziua Podului’ (o zi pe an), pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone.

Biletele matcă – cupon, preplătite, pentru utilizarea podurilor dunărene, se vor emite, pentru podul de la Giurgiu, la Agenţia de Control şi Încasare Giurgiu, Secţia de Drumuri Naţionale Bucureşti Sud şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti.

Pentru podul de la Feteşti – Cernavodă, biletele matcă se vor emite la Agenţia de Control şi Încasare Feteşti, Secţia de Drumuri Naţionale Feteşti şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa. Pentru podul de la Giurgeni – Vadu Oii, biletele matcă se vor emite la Agenţia de Control şi Încasare Giurgeni, Secţia de Drumuri Naţionale Feteşti şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.