Antonescu: Am făcut o asociere politică cu Becali; vom lămuri zilele următoare dacă doreşte să rămână în PNL

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seara că nu regretă înţelegerea făcută cu Gigi Becali pentru alegerile parlamentare şi a subliniat că zilele următoare va avea o discuţie cu acesta pentru vedea dacă doreşte să mai rămână în partid sau să redevină liderul PNG.

”Nu (n.r. regret că am bătut palma cu Becali). Nu. Pentru că înţelegerea nu a avut, nicidecum, componenta care i-a fost dată după aia. Domnul Becali n-a venit să ia locul seniorilor inexistenţi. Am făcut o asociere politică într-o anumită conjunctură cu domnul Becali şi vom lămuri, în zilele următoare, dacă domnia sa doreşte să rămână, a la longue, în PNL, supunându-se unor rigori sau dacă domnia sa redevine lider al unui partid care exista în România, din poziţie de parlamentar”, a precizat Antonescu la Antena 3.

Întrebat ce părere are despre faptul că procurorii au cerut 11 ani de închisoare pentru Gigi Becali, în dosarul sechestrării, liderul PNL s-a abţinut de la comentarii: ”Chiar nu comentez. Nu sunt jurist, nu comentez dosarul. Cer sentinţa”.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.