Arnold Schwarzenegger, invitat de premierul Ponta în România

0

Premierul Victor Ponta l-a invitat joi pe fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger în România pentru a promova ideea dezvoltării energiei regenerabile, cei doi întâlnindu-se la Viena la o conferinţă despre viitorul în domeniul energiei.

„Da, am vorbit şi l-am şi convins şi o să vină în România, pentru că în spatele celebrităţii sale poţi să mergi cu idei extraordinare cum e cea de astăzi. Şi de altfel el este foarte conştient. A zis mă folosesc de faptul că sunt cunoscut în toată lumea pentru filme ca să promovez un subiect în care cred foarte tare, cel al viitorului energetic”, a precizat Victor Ponta, într-o declaraţie de presă.

Premierul a spus că data vizitei va fi convenită în funcţie de programul actorului austriac, cunoscut şi pentru proiectele sale în domeniul protecţiei mediului.

Printre participanţii la reuniunea de la Viena se numără Gustaf Nobel, preşedintele ‘Nobel Sustainability Trust’, Jose Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, membri ai guvernelor UE, specialişti în protecţia mediului, reprezentanţi ai mediului academic şi ai unor importante companii europene.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.