Traian Băsescu: Nu fac afirmaţii despre raportul MCV până nu îl studiez atent

1

Preşedintele Traian Băsescu nu a dorit să comenteze, miercuri, raportul privind Mecanismul de Comunicare şi Verificare pe justiţie, dat publicităţii de Comisia Europeană, precizând că vrea să studieze mai întâi atent documentul.

„Nu aş vrea să fac niciun fel de afirmaţii până nu studiez atent şi raportul pe Justiţie şi declaraţiile”, a declarat Traian Băsescu, la întoarcerea din vizita efectuată în America Latină, întrebat de raportul MCV.

Purtătorul de cuvânt al CE, Mark Gray, a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Bruxelles, raportul suplimentar privind progresele înregistrate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Raportul suplimentar analizează progresele realizate de România în ultimele şase luni în legătură cu recomandările incluse în raportul din iulie 2012.

Citește și
1 Comentariu
  1. Chris Rea spune

    Asa si trebuie, presidente, sa citesti atent ! Dar probabil ca banuiesti ce ” catastrofe ” vei gasi in atat de cantatul MCV : acolo se afla toata ” frisca ” guvernarii Ponta, tot laptele si mierea care au curs valuri-valuri peste romanii uluiti de scimbarea ” democratica ” pe care si-au dorit-o…Ce putem face noi, oamenii de rand , pentru a darama ” oranduirea cea cruda si nedreapta ” plina de penali si puscariabili ? Ne intrebam deseori daca exista cu adevarat o Justitie dreapta si observam intristati ca dreptatea nu e pentru catei, vorba poetului : dulaii sunt iertati, amanati si apoi iertati…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.