Crin Antonescu: Nu-mi doresc suspendarea din funcţie a preşedintelui Băsescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara că Traian Băsescu ar trebui să încalce Constituţia pentru a fi suspendat din funcţie, punctând însă că nu-şi doreşte acest lucru.

Întrebat ce ar trebui să facă Băsescu pentru a fi suspendat, Antonescu a afirmat că şeful statului ar trebui să încalce Constituţia.

„Nu-mi doresc acest lucru (n.r. – suspendarea), pur şi simplu nu mi-l doresc. Traian Băsescu trebuie tratat corect din punct de vedere legal şi politic. Corect din punct de vedere politic înseamnă să-l tratezi pe Traian Băsescu ca pe un om lipsit de legitimitate.

Asta este singura satisfacţie pe care le-o putem da şi cu care suntem datori alegătorilor noştri. (…) Niciodată nu ar trebui să ne permitem să-l tratăm ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, să-l luăm de preşedinte nou-nouţ sau legitim al României, căci nu este din vara trecută. Şi spun asta nu pentru că am eu o ciudă că nu a ieşit referendumul, nu, spun asta că 7 milioane de oameni au ciudă că nu a ieşit referendumul şi mai ales că votul lor a fost călcat în picioare”, a spus preşedintele liberalilor, la Realitatea Tv.

El a afirmat că Traian Băsescu nu este un partener corect şi că nu crede în coabitarea dintre şeful statului şi premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a susţinut că diferenţa de ton a lui Victor Ponta în discuţiile referitoare la Traian Băsescu vine din obligaţiile sale. „Nu am simţit o îndepărtare, o încetinire sau despărţire de pas. Mergem în continuare cu aceeaşi fermitate, seriozitate. Nici pentru mine Băsescu nu este tema principală, eu am alte teme”, a completat preşedintele PNL.

Loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Chris Rea spune

    Antonescule ” Dormeo ” Crin, ia spune-ne si noua, ca n-am fost acolo, ai urmarit cat de cat prestatia Elenei Udrea, care a fost inaintea ta la Realitatea ? Ca un domn ce te consideri si ca un individ care nu motaie la sedinte, de ce nu i-ai transmis un ” sarut mana, doamna Udrea ” ? Nici n-aveai cum : educatia ta, sufletul tau sunt ale unui misogin jalnic, ale unui profitor pervers, care de peste 20 de ani TRANDAVESTE pe spinarea romanilor si tine discursuri sforaitoare care l-ar face invidios pana si pe Catavencu…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.