Fotbal: Biletele pentru finala Ligii Campionilor de pe Wembley se pun de luni în vânzare

Prima tranşă de bilete, în număr de 9.000 dintr-un total de 86.000, la finala Ligii Campionilor la fotbal, programată la 25 mai pe arena londoneză Wembley, va fi pusă în vânzare între 11 februarie şi 15 februarie, exclusiv pe portalul uefa.com.

Fiecare club finalist va avea dreptul la o cotă de câte 25.000 locuri, pe care le va vinde propriilor suporteri. Restul biletelor se împart între comitetul local de organizare, federaţiile naţionale, sponsori, media şi programul de ospitalitate corporativă.

Preţul unui bilet variază între 60 şi 330 lire sterline (70-387 euro), iar UEFA va menţine pachetul special, pentru un adult şi un tânăr, care costă 120 lire sterline (140 euro).

Citeste si:  Assessment of Romania's and Bulgaria's preparations for accession to Schengen must be made on technical aspects

Preţurile sunt mai mici decât la finala de acum doi ani, când fanii de la FC Barcelona şi Manchester United au trebuit să plătească 95 de euro pentru un bilet. Finala Champions League se va desfăşura în data de 25 mai.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata