Adrian Mititelu, audiat din nou la DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală

Finanţatorul Clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, s-a prezentat luni la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), pentru a fi audiat într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală în legătură cu vânzarea unui teren.

Adrian Mititelu a mai fost audiat şi săptămâna trecută la DIICOT, el declarând atunci că fost anchetat în acest dosar în urmă cu şapte ani, dar a obţinut două soluţii de neîncepere a urmăririi penale şi o decizie de scoatere de sub urmărire penală din partea procurorilor, având o hotărâre favorabilă şi din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în legătură cu acea tranzacţie imobiliară.

Mititelu a susţinut că, în urmă cu un an, un fost ministru al Justiţiei, care este de meserie avocat, i-ar fi propus să îl ajute şi să intervină la procurorul de caz, însă l-a refuzat. „Un avocat de-al meu mi-a spus că un avocat, care a fost ministru al Justiţiei, nu vă dau nume, a promis că poate să mă ajute, deoarece îl cunoaşte pe procuror. I-am spus că nu mă interesează”, a declarat Adrian Mititelu.

El a sugerat că deschiderea acestui dosar are legătură şi cu Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, cel care anunţa în iulie 2012 în presa sportivă că s-a adresat procurorului general.

„M-am adresat şi procurorului general, pentru că există un dosar din 2006 pe rolul DIICOT şi văd că nu s-a întâmplat nimic, un dosar întocmit de Direcţia Finanţelor Publice Dolj. M-am adresat poliţiei şi parchetului, pentru ameninţări la adresa mea şi a familiei mele. Mititelu este la capăt de linie”, spunea atunci Mircea Sandu.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.