Crin Antonescu: Dacă nu câştig prezidenţialele în 2014, mă retrag din conducerea PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, 23 februarie, că în cazul în care nu va câştiga alegerile prezidenţiale din 2014 se va retrage din conducerea PNL.

Antonescu a fost întrebat la ce s-a referit atunci când a afirmat că sâmbătă a fost „ultima oară” când a participat, „cel puţin ca preşedinte al PNL”, la un congres al partidului.

„Nu am limitare la numărul de mandate, dar am avut în vedere faptul că în intervalul de până la următorul congres, cel din 2016, vor fi alegeri prezidenţiale în 2014, pe care, dacă le voi câştiga, voi deveni preşedintele României, deci nu voi mai putea fi membru al PNL şi cu atât mai puţin preşedinte. Dacă nu le voi câştiga, oricum mă voi retrage din conducerea PNL şi atunci, deci, acesta este ultimul congres al PNL la care am participat în calitate de preşedinte”, a spus Antonescu.

Citeste si:  Iohannis, peste Isărescu în topul încrederii; PNL ar câştiga alegerile parlamentare

Crin Antonescu s-a declarat emoţionat sâmbătă pentru realegerea sa ca preşedinte al PNL, punctând că acest lucru se datorează faptului că este ultima oară când participă la un congres al liberalilor în calitate de lider.

„Am chiar şi de această dată, a câta oară, emoţii, nu doar cauzate de recunoştinţa în faţa încrederii, ci mai ales cauzate de gândul că este ultima oară când particip, cel puţin ca preşedinte al PNL, la un congres al partidului nostru”, a spus Antonescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata