Lady Gaga îşi anulează restul turneului din cauza unei operaţii la şold

Lady Gaga a trebuit să-şi anuleze şi restul turneului său ‘Born This Way Ball’ din cauza unei accidentări la şold, care a necesitat o intervenţie chirurgicală, a anunţat compania Live Nation Global Touring citată de AFP.

Promotorul turneului a explicat într-un comunicat miercuri că faimoasa cântăreaţă cunoscută pentru ţinutele excentrice suferă de o ‘ruptură la şoldul drept’.

‘Lady Gaga urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale, iar apoi urmează o perioadă strictă de repaus’, se afirmă în text, în care se anunţă anularea turneului, din care au mai rămas 19 concerte până în data de 20 martie pe teritoriul SUA.

Într-o serie de tweets, starul american a dezvăluit că a ascuns faptul accidentării, dar durerea s-a înrăutăţit în ultimul timp. ‘M-am ascuns de personalul meu, nu am vrut să-i dezamăgesc pe fanii mei dragi, dar după spectacolele din ultimele seri nu am mai putut merge şi încă nu pot face aceasta’, scria ea marţi pe contul său @ ladygaga, cu peste 34 de milioane de abonaţi.

Într-un recent tweet, ea face referire la o ‘inflamare severă a articulaţiilor’ şi evocă anularea tuturor spectacolelor programate la Chicago, Detroit şi Hamilton.

Compania Live National Global Touring a precizat că rambursarea biletelor la concertele anulate a început joi.

Într-un tweet postat vineri, Lady Gaga susţine că a fost deja operată şi mulţumeşte fanilor săi pentru sprijin, după cum a relatat Fox News.

Loading...
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.