Cristina Pocora demisionează din funcţia de vicepreşedinte al PNL Ialomiţa şi preşedinte interimar al PNL Slobozia

Deputatul PNL Cristina Pocora a anunţat că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Ialomiţa şi preşedinte interimar al Organizaţiei PNL Slobozia, urmând să rămână simplu membru activ al partidului în filiala din Feteşti.

„La baza deciziei mele stau evenimentele din ultima lună, în care orice încercare de reconstrucţie în cadrul organizaţiei PNL Slobozia, în calitate de preşedinte interimar, a fost blocată şi, de asemenea, atmosfera tensionată din cadrul BPJ PNL Ialomiţa”, a scris vineri pe blogul său Cristina Pocora.

Ea arată că în decembrie 2012 a acceptat din partea BPJ Ialomiţa interimatul la organizaţia de Slobozia, precum şi proiectul de a revigora organizaţia municipală.

„Când, în luna decembrie, am acceptat din partea BPJ Ialomiţa interimatul la organizaţia de Slobozia şi, implicit, proiectul de a revigora organizaţia municipală, am crezut că toată lumea doreşte să avem o organizaţie puternică la Slobozia, o organizaţie pe care să o întărim prin atragerea unor oameni noi, o organizaţie care alături de organizaţiile municipale ale partenerilor din USL (PSD Slobozia şi PC Slobozia) să facă o echipă puternică pentru alegerile prezidenţiale din 2014 şi, mai mult decât atât, să oferim cetăţenilor din Slobozia şi din Ialomiţa o alternativă de dreapta, serioasă şi cu proiecte solide, pentru alegerile din 2016. Maniera în care unele persoane au înţeles reorganizarea filialei PNL Slobozia precum şi tonul şi jignirile din cadrul şedinţelor BPJ sunt incompatibile cu modul meu de a înţelege şi de a face politică”, argumentează deputatul PNL.

Pocora susţine că în BPJ există persoane care mereu au alergat după funcţii.

„Eu cred în echipe formate din oameni serioşi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat întotdeauna doar după funcţii şi nu şi-au testat niciodată capacităţile în confruntări electorale. Din păcate, prezenţa unor astfel de oameni în BPJ reprezintă un disconfort pentru toţi ceilalţi membri ai Biroului”, mai scrie Pocora.

Liberala subliniază că va continua să susţină proiectele corecte ale PNL Ialomiţa.

„Atât de la nivelul organizaţiei PNL Feteşti cât şi în calitatea mea de deputat liberal de Ialomiţa voi continua să susţin acele proiecte corecte ale organizaţiei PNL Ialomiţa şi îmi voi exprima întotdeauna punctul de vedere, chiar criticând acţiunile care nu slujesc celor care simpatizează sau susţin PNL, celor care gândesc sau acţionează liberal”, completează Cristina Pocora.

Demisia postată vineri pe blog este datată pe 20 februarie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.