Giurgiu: Primăria a desfiinţat parcările cu plată din municipiu

Parcările cu plată din municipiul Giurgiu au fost desfiinţate începând de vineri, 1 martie, la iniţiativa primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

‘Aşa cum am decis să întrerupem acţiunea de ridicări de maşini parcate ilegal aşa am decis că parcările din municipiu trebuie să fie libere, aşa că de la 1 martie când expiră şi contractul cu firma care se ocupa de parcările din oraş, acestea vor fi libere, fără plată, să vedem ce se întâmplă”, a declarat vineri, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

El spune că susţine această măsură pentru a veni în sprijinul giurgiuvenilor care vor fi scutiţi astfel de o plată în plus şi pentru că şi aşa firma care încasa bani pentru locurile de parcare din oraş aducea venituri la Primărie de aproximativ 1.200 de lei lunar şi nici firma care se ocupa de ridicarea maşinilor nu aducea profit deoarece pentru acest serviciu Primăria plătea de cinci ori mai mult decât făcea încasări.

El a subliniat faptul că, dacă de la 1 martie, mai încasează cineva bani pentru un loc de parcare în municipiu va intra sub incidenţa Codului Penal. Pentru a-şi lăsa maşina într-una din cele şapte parcări situate în zone intens circulate din municipiu, şoferii aveau de plătit 1,5 lei pentru o oră.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.