Vasile Blaga şi-a lansat la Botoşani moţiunea „România Dreaptă- PDL- politica dincolo de lozinci”

Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, şi-a lansat, vineri, la Botoşani, în premieră naţională, moţiunea ‘România Dreaptă-PDL- politica dincolo de lozinci’, cu care va candida pentru un nou mandat la conducerea partidului.

El a venit în faţa celor peste 100 de membri ai organizaţiei judeţene a PDL cu trei angajamente, unul faţă de partid şi membrii săi, unul faţă de ‘partenerii europeni’ şi unul faţă de societate.

Blaga a subliniat că este susţinut de 30 de organizaţii judeţene, venind la Botoşani alături de secretarul general Gheorghe Flutur, de senatorul Radu F Alexandru şi deputatul Raluca Turcan, dar şi de europarlamentarul Traian Ungureanu.

‘Vin în faţa dumneavoastră cu echipă destul de puternică, care îmbină pe de o parte experienţa unor oameni cu care am câştigat multe bătălii împreună, domnul Stolojan, domnul Flutur (n.r- Gheorghe Flutur), domnul Flutur (n.r.- Cătălin Flutur), domnul Florea, primarul de la Târgu Mureş, domnul Hava de la Alba Iulia, Radu Berceanu şi alţii, dar şi oamenii foarte tineri în care ne punem mari speranţe’, a afirmat Blaga.

În discursul său, Blaga a vorbit despre unitatea partidului, despre promovarea valorilor, dar şi despre necesitatea câştigării următoarelor alegeri parlamentare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.