Chavez este supus unei noi cure de chimioterapie, declară vicepreşedintele venezulan

Medicii i-au prescris o nouă cură de chimioterapie preşedintelui venezuelean Hugo Chavez, care a suferit mai multe operaţii ca urmare a bolii sale oncologice, informează sâmbătă agenţiile de presă străine, care îl citează pe vicepreşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro.

Potrivit lui Maduro, medicii au decis să apeleze la chimioterapie după ce organismul lui Chavez s-a restabilit după infecţia respiratorie. ‘Chavez continuă să lupte pentru viaţa sa. Medicii au decis să înceapă o cură suplimentară de chimioterapie’, a spus Maduro.

În 2011, Hugo Chavez a fost supus mai multor etape de chimioterapie.

În data de 18 februarie anul curent, liderul venezuelan a revenit la Caracas din Havana, unde a fost internat pentru tratament. În prezent, Chavez îşi continuă tratamentul la spitalul militar din Caracas, însă unii experţi îşi exprimă neîncrederea în informaţiile oficiale privind starea sa de sănătate, iar fostul ambasador al Panamei la Organizaţia Statelor Americane, Gullermo Coches, a declarat că Chavez ar fi deja deconectat de la aparate care îl menţin în viaţă.

Autorităţile venezuelane au respins aceste afirmaţii şi au acuzat mass-media internaţionale de declanşarea unei campanii în vederea destabilizării situaţiei din ţară.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.