Cel de-al 7-lea model al gamei MINI Cooper ajunge în România la un preţ de bază de 38.800 euro

Noul MINI Cooper Works Paceman ajunge în showroomurile din România la jumătate lunii martie la un preţ de bază de 38.812 euro (inclusiv TVA), a anunţat, luni, BMW Group România, importator şi distribuitor exclusiv al mărcii pe plan local.

Cel de-al şaptelea membru al gamei John Cooper Works împleteşte conceptul global al primului Sports Activity Coupé din această clasă cu sistemul de propulsie şi tehnologia şasiului.

MINI Cooper Works Paceman dispune de un motor de 1,6 litri, cu patru cilindri, un turbocompresor twin-scroll, injecţie directă pe benzină şi gestiune variabilă a supapelor bazată pe tehnologia Valvetronic patentată de BMW Group.

Motorul dezvoltă 218 CP sprintează de la zero la 100 km/h, în 6,9 secunde indiferent de transmisia cu care este echipat, iar viteza maximă este de 226 km/h (pentru transmisie manuală), respectiv de 224 km/h (transmisie automată).

Noul model are un consum mediu de combustibil de 7,4 l/100 km (transmisie automată: 7,9 l/100 km), în timp ce nivelul emisiilor CO2 este de 172 g/km (transmisie automată: 184 g/km) în ciclul de testare EU.

La interior, MINI John Cooper Works Paceman dispune de patru scaune şi o capacitate a portbagajului de 330 de litri. Spătarele celor două locuri din spate pot fi rabatate individual, astfel că volumul total pentru bagaje poate ajunge la un maximum de 1.080 de litri. Printre dotările caracteristice compartimentului frontal se află: scaune sport, volanul sport, benzile ornamentale pentru interior în nuanţă Piano Black, tapiţeria de culoare antracit a acoperişului şi cadranele de culoare închisă pentru vitezometru şi turometru.

Dotarea standard include aer condiţionat şi radio MINI Boost CD, în timp ce dotările opţionale disponibile pentru versiunea obişnuită MINI Paceman, tehnologia MINI Connected, opţiunile specifice modelului şi accesoriile John Cooper Works contribuie la amplificarea confortului şi a personalităţii.

Maşina va fi disponibilă în România, odată cu lansarea MINI Paceman din 16 martie, la un preţ ce porneşte de la 31.300 euro, fără TVA.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.