EUR
4,75 RON
(+0.05%)
USD
4,22 RON
(-0.9%)
GBP
5,56 RON
(-1.23%)
CHF
4,24 RON
(-0.73%)
AUD
2,99 RON
(-0.39%)
CAD
3,14 RON
(-0.29%)
BGN
2,43 RON
(+0.02%)
RUB
0,07 RON
(+0.74%)
ZAR
0,29 RON
(+1.16%)
BRL
1,08 RON
(+2.3%)
CNY
0,63 RON
(-0.53%)
INR
0,06 RON
(+0.01%)

Cristian Popescu Piedone: Sângele apă nu se face – sper ca viitorul să mă găsească în PSD

0

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, duminică, în debutul Conferinţei prin care Organizaţia PSD Sector 4 îşi alege noua conducere, că nu se va dezice niciodată de faptul că este un om de stânga, care a crescut în PSD, afirmând că speră ca viitorul să-l găsească în PSD.

”Sângele apă nu se face. În urmă cu peste 20 de ani am intrat în partidul dvs. Am crescut în partidul dvs., am învăţat multe lucruri în partidul dvs. şi sper ca viitorul să mă găsească tot în partidul dvs. Sufletul meu a fost, este şi rămâne alături de dvs. Politica mea a fost, este şi rămâne politica dvs. Sunt format pe stânga şi nu am cum să mă dezic de ce am învăţat şi de dvs. (…) Pot spune că voi fi garantul acestei echipe ca sectorul 4 să fie din nou cum a fost. Trebuie să lăsăm vrajbele, bârfele în afara echipei pentru că trebuie să le arătăm bucureştenilor din sectorul 4 că speranţele lor se pot realiza. Nu o să mă dezic niciodată de ceea ce am spus şi voi merge mai departe cu toată priceperea mea, aşa cum este ea – unii o apreciază, alţii nu. Am fost şi rămân aproape de oameni”, a spus Piedone.

Acesta a adăugat că în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale, ambiţia USL a fost ”să fim primii”.

”Cum poţi demonstra asta oamenilor altfel decât prin a face? Oamenii nu mai înghit vrăjeala. Doresc fapte, fapte imediate. Nu sunt omul vorbelor. Nu am fost şi nu voi fi. Prefer să fac, să tac şi alţii să îmi ţină contabilitatea”, a mai spus acesta.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.