Elena Băsescu: Nu voi candida pentru nicio funcţie în PDL

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a declarat că nu se vede în nicio formulă de conducere a partidului după congresul din 23 martie, pentru că nu va candida pentru nicio funcţie în cadrul formaţiunii.

„Eu nu mă văd în nicio formulă de conducere a PDL. Eu nu voi candida pentru că activitatea mea e la Bruxelles”, a declarat, duminică, Elena Băsescu.

Aceasta s-a aflat la sediul central al PDL alături de colega sa Elena Udrea pentru a susţine moţiunea cu care aceasta candidează la preşedinţia partidului.

Elena Băsescu a precizat că nu susţine moţiunea contra-candidatului Elena Udrea, Vasile Blaga, în primul rând pentru că aceasta nu face referire absolut deloc la şomajul din rândul tinerilor.

„Pentru următorul exerciţiu financiar al României au fost alocate 125 de milioane pentru a combate şomajul în rândul tinerilor, este o premieră. Având în vedere această premieră aş fi preferat ca preşedintele PDL Vasile Blaga să aibă în vedere şi măsuri care pot diminua şomajul în rândul tinerilor”, a argumentat europarlamentarul PDL.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.