NanoLumina, cel mai eficient bec din punct de vedere energetic

0

Un nou tip de bec, recent inventat, atrage atenţia prin faptul că produce la fel de multă lumină ca şi un bec incandescent de 100 de waţi, folosind doar o optime din energie,  relatează Socialphy.com.

Folosind doar 12 waţi de electricitate, becul NanoLumina generează peste 1600 de lumeni, echivalentul unui bec incandescent de 100 de waţi.

Becul NanoLumina duce conceptul iluminatului eficient din punct de vedere energetic la un cu totul alt nivel, fiind mult mai eficient decât orice alt LED existent. Este cu adevărat o descoperire pentru tehnologia iluminatului cu LED.

Bec omnidirecţional. Spre deosebire de alte becuri LED, NanoLumina simulează funcţionarea unui bec clasic şi direcţionează lumina în toate direcţiile. Acest lucru permite luminii să fie distribuită în mod uniform şi să ofere utilizatorului condiţii optime de vizibilitate.

Capacităţi de activare instantă. Spre deosebire de luminile fluorescente compacte, becul NanoLumina atinge nivelul maxim de luminozitate, imediat ce este pornit. NanoLumina funcţionează chiar şi în condiţiile celor mai aspre temperaturi, iar performanţa sa nu este afectată de oprirea şi închiderea frecventă.

Cel mai rece bec. Designul eficient din punct de vedere energetic împiedică pierderea unei cantităţi mari de energie din cauza căldurii emanate. Utilizatorul nu va păţi niciodată nimic dacă va atinge becul NanoLumina.

Strălucirea unui bec este măsurată în lumeni. Becul NanoLumina operează la 133 de lumeni pe watt, care este aproape dublul oricărui alt bec disponibil pe piaţă.

În esenţă, becul NanoLumina este o placă de circuite cu LED-uri ataşate de ea, aşezată sub forma unui bec care se conectează într-un corp de iluminat obişnuit.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.