Nicolae Bănicioiu, noul preşedinte al Organizaţiei PSD Sectorul 4

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a fost validat, duminică, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Sector 4 pe care a condus-o, până la acest moment, ca preşedinte interimar.

 Nicolae Bănicioiu nu a avut un contracandidat în cursa pentru ocuparea funcţiei amintite.

De asemenea, în timpul Conferinţei prin care Organizaţia PSD Sector 4 şi-a ales noua conducere, a fost validat, tot cu unanimitate de voturi, şi deputatul Bogdan Diaconu în funcţia de prim-vicepreşedinte, precum şi cei şapte membri ai Comisiei pentru Arbitraj şi Integritate Morală.

Votul a fost deschis, prin ridicare de mână.

Nicolae Bănicioiu le-a vorbit colegilor săi din Organizaţia bucureşteană despre succesul pe care aceasta l-a dovedit cu prilejul alegerilor locale şi parlamentare.

”Per ansamblu, PSD a reuşit întotdeauna să acumuleze un număr de voturi importante în Sectorul 4. Ca preşedinte interimar, rolul meu a fost să constat că se poate închega o echipă care să obţină scoruri foarte bune. Înainte de alegerile locale, când Victor Ponta m-a trimis cu sarcina foarte clară de a câştiga alegerile, mi s-a părut o sarcină dificilă. Aveam dubii. Ne puneam ţinte foarte sus şi foarte mulţi dintre noi nu erau încrezători în forţele Organizaţiei de a renaşte. Dar astăzi ne putem mândri că la Consiliul Local, la Consiliul General am avut scorul cel mai bun, iar primarul Cristian Popescu Piedone a fost între primii doi din ţară ca scor. A fost primul moment care ne-a dat încredere. Ulterior, a început campania de referendum, o acţiune importantă pentru USL şi PSD. Pentru mine a fost o mare bucurie să constat că sectorul 4 a avut cea mai mare prezenţă la urne şi cel mai mare scor în favoarea demiterii preşedintelui. Apoi nu a fost niciun moment de respiro şi am ajuns în situaţia pregătirii campaniei pentru alegerile generale, unde USL trebuia să îşi arate forţele, mai ales în Bucureşti, unde a început revoluţia împotriva puterii portocalii. (…) Ne vom ţine promisiunile faţă de alegători, aşa cum este cazul”, a spus Bănicioiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.