Elena Udrea: Cred în reconstrucţia PDL şi revenirea partidului la guvernare

Deputatul democrat-liberal Elena Udrea a declarat, luni, că îşi doreşte un PDL cu 30 de procente, un partid mobilizat şi optimist.

„Vrem din nou un PDL la 30%, oamenii spun că partidul e demobilizat, recunoaştem că am făcut şi erori, dar dacă nu convingem oamenii ieşind în stradă să discutăm cu ei că guvernarea noastră este mai bună ca guvernarea USL, nu reuşim să ne mobilizăm. Pot spune că suntem în stare să venim încă odată la guvernare”, a declarat Elena Udrea, la întâlnirea cu Organizaţia judeţeană a PDL Giurgiu, organizată la sediul căminului cultural din localitatea Daia.

Elena Udrea a recunoscut că a găsit la Giurgiu oamenii lipsiţi de optimism, demobilizaţi, ca şi în alte organizaţii din ţară, dar sa afirmat că vrea un PDL puternic, care să păstreze culoarea portocalie.

„Când am intrat în sală şi a fost intonat imnul partidului v-am văzut demobilizaţi. Ori vă e frig, ori nu aveţi energie, ori nu mai aveţi încredere. Înţeleg şi asta, pentru că e greu când îţi pleacă primarii, e greu să ai fi optimist când partidul coboară. Ştiu ce surprize făcea organizaţia de la Giurgiu acum câţiva ani, dar eu vă rog să fiţi optimişti, pentru că vin cu portocaliu şi nu mi-e ruşine cu culoarea asta”, a spus Elena Udrea.

Ea a fost întâmpinată la Giurgiu de preşedintele organizaţiei PDL Giurgiu Bogdan Cantaragiu şi de primarul localităţii Daia, Barbu Mihai, cu un buchet de flori portocalii.

Udrea a spus că a ajutat judeţul Giurgiu în calitate de ministru, când a semnat proiecte de aproximativ 80 de milioane de euro, adăugând că îşi doreşte reconstrucţia partidului de la bază şi susţinând că PDL poate câştiga alegerile în 2016 dacă începe reconstrucţia de azi.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.