EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Vasile Blaga: Avem obligaţia de a reconstrui PDL pentru a câştiga alegerile generale

0

Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, a declarat, luni seară, 4 martie, la Alexandria, că democrat-liberalii au ”obligaţia de a reconstrui PDL pentru a-l readuce în sufletele oamenilor şi a câştiga alegerile generale, atunci când vor fi ele”.

„Prea se cred pe cai mari useliştii. Acum trei săptămâni premierului Bulgariei nu-i trecea prin cap că va avea probleme până la alegerile generale, cu 40% în sondaje. Dar o triplă scumpire a energiei electrice l-a dat jos în trei zile. (…) De aceea trebuie să fim pregătiţi (…), vitalitatea acestui partid putând fi redată numai prin unitate”, a spus Vasile Blaga, la întâlnirea cu membrii organizaţiei PDL Teleorman, care a avut loc la Casa de cultură din Alexandria.

Preşedintele PDL a criticat guvernarea USL care, în opinia sa, se face vinovată de sărăcirea populaţiei, dar şi de ratarea în 2013 a obiectivului Schengen. El s-a referit pe larg la moţiunea „România Dreaptă. PDL – politica dincolo de lozinci”, cu care va candida la alegerile din 23 martie. Alături de preşedintele PDL s-au aflat lideri ai partidului între care Gheorghe Flutur şi Raluca Turcan, precum şi europarlamentarii democrat-liberali Traian Ungureanu şi Rareş Niculescu, care au susţinut, prin scurte luări de cuvânt, moţiunea lui Vasile Blaga.

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PDL Teleorman, fostul prefect Teodor Niţulescu, a declarat că la 23 martie democrat-liberalii vor trebui să aleagă „între idealism şi realism, între iluzii şi pragmatism”.

”Cred că Vasile Blaga, pe care-l caracterizează profesionalismul, realismul şi pragmatismul, este singurul ce poate coagula o echipă puternică pentru viitoarele bătălii electorale”, a conchis Teodor Niţulescu.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.