EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

FBI dezvăluie fragmente de anchete desfăşurate la cererea lui Whitney Houston

0

Biroul federal de investigaţii (FBI) a publicat documente asupra anchetelor desfăşurate pentru Whitney Houston. Printre altele, cântăreaţa a fost hărţuită de doi fani, scrie 20minutes.ch.

La peste un an de la decesul lui Whitney Houston, FBI-ul a dezvăluit 128 de pagini de documente privitoare la anchetele desfăşurate la cererea cântăreţei între 1988 şi 1999. Au fost trei cazuri diferite: primele două în legătură cu fani care o hărţuiau şi al treilea în legătură cu o tentativă de şantaj.

FBI-ul arată că un fost soldat din Vermont, în vârstă de 79 de ani, i-a trimis cântăreţei 79 de scrisori şi 16 familiei sale. Bărbatul îi mărturisea că s-a îndrăgostit de cea pe care o numea ‘Miss Whitney’ în martie 1986 şi că a fost distrus când a aflat că se căsătorise în 1992 cu Bobby Brown. ‘Eram atât de disperat şi supărat, încât mi-au venit în minte idei care m-au speriat’, spunea el într-o scrisoare. FBI-ul a ajuns la concluzia că bărbatul nu este o ameninţare pentru vedetă.

Al doilea caz a implicat un olandez care i-a trimis cântăreţei mai multe scrisori de ameninţare şi înregistrări cu cântece pe care le compusese pentru ea în 1999. Potrivit FBI, el se credea preşedintele Europei şi era convins că a cumpărat Brazilia cu 66 miliarde de dolari. O vizită a agenţilor federali americani a fost suficientă să îl calmeze.

A treia anchetă a fost desfăşurată de FBI ca urmare a unei scrisori trimise de o persoană necunoscută cântăreţei, în care se cereau 100.000 dolari pentru ca aceasta să nu dezvăluie detalii despre viaţa privată a lui Whitney Houston. Suma cerută ar fi crescut apoi la 250.000 dolari, iar tatăl vedetei i-ar fi dat şantajistului o sumă mare de bani ca să tacă. În cele din urmă, FBI-ul a ajuns la concluzia că nu s-a comis niciun delict.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.