Legendele Mărţişorului ar putea fi promovate la toate târgurile internaţionale la care participă România

O culegere de tradiţii şi legende româneşti despre Mărţişor ar putea fi promovată la toate târgurile la care participă România, a declarat miercuri,  ministrul delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, la Târgul Internaţional de Turism Berlin 2013.

‘Am discutat cu Ministerul Culturii şi Ministerul Educaţiei să realizăm o culegere de tradiţii şi legende româneşti care să fie distribuite la toate târgurile, nu numai la cele specializate pe turism. Dorim să realizăm o conexiune între târgurile din celelalte domenii economice şi turism, pentru că turistul este interesat şi de ce produse alimentare sunt, ce poate vizita, ce poate îmbrăca. Trebuie să facem o sinergie între toate ramurile economiei’, a afirmat Maria Grapini.

Tradiţia Mărţişorului a fost promovată în aeroporturile internaţionale Otopeni şi Timişoara, precum şi în Spania şi alte state europene. De asemenea, obiceiul românesc este promovat la standul României de la Târgul Internaţional de Turism Berlin 2013 (ITB).

România participă la cel mai mare eveniment dedicat promovării destinaţiilor turistice din întreaga lume, ITB 2013, care se desfăşoară în perioada 6 – 10 martie 2013.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.