Premierul Ponta: Începem plata subvenţiilor pentru agricultură

Premierul Victor Ponta a anunţat miercuri că Ministerul Agriculturii începe plata subvenţiilor pentru toate categoriile de producători.

„Domnul ministru al Agriculturii are nevoie şi de mine ca să confirm faptul că de astăzi, prin HG pe care o aprobăm, începem plata subvenţiilor la agricultură”, a afirmat primul-ministru, în debutul şedinţei de Guvern.

Ponta a spus că, dacă legea bugetului de stat nu ar fi fost contestată de PDL la Curtea Constituţională, plata subvenţiilor ar fi început mai devreme.

În context, el a ironizat tendinţa democrat-liberalilor de a migra spre partidele puterii, ultimul democrat-liberal care şi-a părăsit formaţiunea fiind Mihai Stănişoară, înscris în PNL.

„Dacă nu am fi avut atâtea contestaţii de la PDL şi atâtea întârzieri, puteam să o facem mai repede. Să le mulţumească celor de la PDL – care mai sunt în PDL, care n-au plecat încă din PDL pe la alte partide – pentru faptul că ne-au contestat la CCR şi n-am avut bugetul mai repede. Important este că au nevoie de subvenţii şi prin adoptarea de astăzi, în zilele următoare încep plăţile”, a afirmat Victor Ponta.

loading...

Citește și
Loading...

3 Comentarii
 1. tampitilor spune

  este incredibil cum niste nenorociti isi bat joc de fermieri dupa un an agricol foarte secetos

 2. Antonia spune

  Nu stie nimeni nimic de banii pentru agricultura eco, pentru 2012\?

 3. MMM spune

  ONORATUL NOSTRU GUVERN SA ACORDE INTEGRAL BANII VENITI DE LA COANA EUROPA, SI SA-SI RESPECTE PROPRIILE HOTARIRI PRIVIND BANII ACORDATI DE LA BUGETUL ROMANIEI. PENTRU CA-N ANII ANTERIORI, AU REDUS DE MAI MULTE ORI ACESTI BANI AJUNGINDU-SE LA O REDUCERE DE APROAPE JUMATATE DIN SUMA CORECTA.
  FERMIERUL A FOST PUTERNIC AFECTAT, PENTRU CA SMECHERUL DE INTERMEDIAR SAU PROCESATOR DEJA I-A PUS LA SOCOTEALA CE S-A SPUS CA VA PRIMI. CU TOATE CA, DE FAPT N-AR TREBUI SA PUNA LA CALCUL SUBVENTIILE PRIMITE.
  IAR BLEGUL DE FERMIER, NU SOCOTESTE CA-NTRE TIMP MOTORINA SI ALTE MATERIALE S-AU SCUMPIT, AJUNGIND SA PUNA-N TRACTOR PETROL BRUT (NOROI ), CA SA MAI POATA MERGE-N BRAZDA. E DE RAU.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.