EUR
4,75 RON
(+0.05%)
USD
4,22 RON
(-0.9%)
GBP
5,56 RON
(-1.23%)
CHF
4,24 RON
(-0.73%)
AUD
2,99 RON
(-0.39%)
CAD
3,14 RON
(-0.29%)
BGN
2,43 RON
(+0.02%)
RUB
0,07 RON
(+0.74%)
ZAR
0,29 RON
(+1.16%)
BRL
1,08 RON
(+2.3%)
CNY
0,63 RON
(-0.53%)
INR
0,06 RON
(+0.01%)

Crin Antonescu: Nu mă voi angaja acum într-o polemică cu preşedintele pe tema revizuirii Constituţiei

0

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a spus, joi, prezent la dezbaterea din Aula Academiei că nu se va angaja într-o polemică cu preşedintele Traian Băsescu pe tema revizuirii Constituţiei.

„Deşi, evident, am şi eu opţiuni, susţin anumite soluţii ca om politic, ca preşedinte al unui partid politic, ca preşedinte al acestei comisii (comisia parlamentară de revizuire a Constituţiei – n.r.) nu stă în intenţia mea să le prezint şi să le argumentez acum. Chiar dacă intervenţia domnului preşedinte a avut deschideri, invitaţii şi chiar provocări polemice cât se poate de accentuate nu mă voi angaja în această polemică. Nu acum, nu aici. Vreau doar să spun câteva cuvinte despre spiritul în care deocamdată membrii din toate partidele parlamentare ai acestei comisii înţeleg să abordeze această lucrare”, a spus preşedintele Senatului joi în aula Academiei în cadrul dezbaterii cu tema ”Revizuirea Constituţiei: necesitate, oportunitate, obiective posibile”.

Preşedintele României a apreciat anterior în cadrul aceleiaşi dezbateri că, în prezent, toată lumea anunţă o revizuire a Constituţiei, însă nu sunt precizate obiectivele acestui demers.

„Surpriza mea este că toată lumea anunţă revizuirea (Constituţiei – n.r.), nimeni nu anunţă obiectivele revizuirii. Toţi cei care au anunţat că se pricep la Constituţie au vorbit despre orice, numai despre aplicarea voinţei poporului suveran, nu”, a apreciat Traian Băsescu în discursul susţinut în aula Academiei.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.