EUR
4,76 RON
(-0.04%)
USD
4,21 RON
(+0.21%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(+0.04%)
AUD
2,98 RON
(+0.27%)
CAD
3,13 RON
(+0.21%)
BGN
2,43 RON
(+0.06%)
RUB
0,07 RON
(+0.03%)
ZAR
0,29 RON
(+0.21%)
BRL
1,08 RON
(+0.61%)
CNY
0,63 RON
(+0.22%)
INR
0,06 RON
(+0.17%)

Elena Udrea: Dacă vor continua aşa, alegerile pentru preşedinţia partidului nu vor fi organizate corect

0

Deputatul PDL Elena Udrea, candidat la şefia PDL, susţine că ”listele cu delegaţii la Convenţia Naţională a partidului nu sunt întocmite conform statutului”, manifestându-şi temerea că ”alegerile nu vor fi organizate corect”.

Elena Udrea a declarat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, că ”asemenea situaţii se întâlnesc în toată ţara” şi a dat ca exemple ”cazuri petrecute în cinci judeţe – Galaţi, Vrancea, Constanţa, Vâlcea şi Dolj”. ”Sunt astfel de situaţii în toată ţara şi astăzi deja suntem într-o situaţie în care consider că alegerile nu sunt organizate corect dacă vor continua aşa. Am cerut comisiei de organizare a Convenţiei naţionale să ne prezinte listele de delegaţi, pentru că există o decizie a Consiliului naţional de conducere să fie invitaţi la aceste întâlniri doar cei care vor vota. (…) Preşedinţii de organizaţii susţinuţi de Vasile Blaga la aceste funcţii în mod interimar sau susţinuţi la preluarea funcţiilor respective în alegeri îl susţin, la rândul lor, acum pe Vasile Blaga, însă organizaţia este cu noi, membrii din organizaţie sunt alături de noi, avem cazul de ieri, de la Galaţi, unde oamenii au protestat în stradă faţă de decizia conducerii organizaţiei locale, conducere interimară numită de Vasile Blaga, de a scoate de pe listele de delegaţi pe cei care şi-au exprimat susţinerea faţă de Elena Udrea”. a spus deputatul democrat-liberal.

Elena Udrea şi-a prezentat, miercuri după-amiază, în faţa a peste 60 de delegaţi ai organizaţiei judeţene a PDL Buzău, moţiunea ”Noul Partid Democrat. O Nouă Românie”, document cu care aceasta va candida pentru preşedinţia partidului, la Congresul din 23 martie.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.