Justin Bieber a fost amendat cu 350.000 euro pentru că a depăşit ora prevăzută pentru încheierea spectacolului

Sosit cu mare întârziere la propriul său concert, Justin Bieber urmează să plătească o amendă usturătoare pentru că nu a respectat ora de încheiere a concertului susţinut la Londra, scrie closermag.fr.

După ce şi-a cerut scuze pentru întârzierea la primul din cele patru spectacole de la Londra, Bieber trebuie să plătească acum şi o amendă semnificativă. Tânărul de 19 ani are de achitat 300.000 lire sterline (circa 350.000 euro) nu pentru a compensa furia publicului, nici pentru că împins ora de închidere a metroului, ci pentru că a depăşit ora prevăzută pentru sfârşitul concertului din micul oraş Greenwich, unde a cântat luni seară.

‘Ieri trebuia să urc pe scenă la 21h35 şi nu la 20h30 (cum era prevăzut – n.r.), dar, din cauza unor probleme tehnice, am început să cânt doar la 22h10’, a scris cântăreţul pe Twitter. ‘Întârziasem doar 40 de minute. Nu este o scuză, aşa că cer scuze tuturor celor care au fost daţi peste cap de această întârziere. În cele din urmă a fost un concert extraordinar, de care sunt mândru’, a adăugat el pentru cei 34 milioane de ‘followers’.

Nu a fost însă suficient. În Marea Britanie nu se glumeşte cu programul. În luna noiembrie, grupul Rolling Stones a avut şi el de plătit o amendă severă pentru că a prelungit prea mult plăcerea revederii cu spectatorii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.