Singurul drum judeţean înzăpezit din România se află în judeţul Neamţ

Singurul drum judeţean din România care mai este înzăpezit şi la această oră, chiar dacă a venit primăvara, se află în judeţul Neamţ, mai exact în comuna Mărgineni, după cum a declarat, miercuri, la şedinţa CJ Neamţ, primarul localităţii.

Nemulţumit că bugetul propus pentru comună este extrem de redus, primarul Ion Surdu le-a atras atenţia consilierilor judeţeni că, dincolo de faptul că nu ar şti să ajungă în comună pentru că nu sunt interesaţi de mediul rural, ar rămâne înzăpeziţi pe unul dintre cele mai importante drumuri judeţene.

‘Este de râsul lumii să stai cu un drum înzăpezit de mai bine de trei săptămâni, dar nu cred că vă interesează acest lucru. Dar ştiţi că din cauza asta oamenii trebuie să facă un ocol de 100 de kilometri pentru a ajunge la dispensar? Ştiţi că elevii şi navetiştii trebuie să facă, la fel, un ocol de 100 de kilometri pentru a ajunge la şcoală, deşi în mod normal sunt doar 4 kilometri? Nu mai avem nici bani de motorină pentru microbuz’, a declarat primarul progresist al comunei Mărgineni, Ion Surdu.

Preşedintele CJ Neamţ, Culiţă Tărâţă, a dispus imediat Direcţiei tehnice a instituţiei să rezolve situaţia şi să deblocheze drumul judeţean Mărgineni – Itrineşti despre care primarul spune că este înzăpezit de aproape o lună de zile.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.