EUR
4,81 RON
(+0.02%)
USD
4,43 RON
(+0.24%)
GBP
5,72 RON
(+0.7%)
CHF
4,53 RON
(+0.1%)
BGN
2,46 RON
(-0.12%)
BYN
1,98 RON
(+0.2%)
CAD
3,33 RON
(+0.29%)
RSD
0,04 RON
(+0.05%)
AUD
2,91 RON
(+0.63%)
JPY
0,04 RON
(+0.41%)
CZK
0,19 RON
(+0.54%)
INR
0,06 RON
(+0.13%)

 

FEMEIA – cadoul meu pentru tine

Ca să îi poţi descoperi conturul, lasă-ţi mâna să alunece în jurul fiecărei vibraţii ce erupe din corpul ei plin de dorinţă. Modeleaz-o în mii de forme, îmbracă-te cu ea, traversează-i fiecare por până ce nimic nu îţi va mai părea străin.

Fă o hartă a tuturor culmilor pe care le-a atins ca să ştii drumul către cele mai înfiorate îmbrăţişări. Și nu uita să o duci pe poteci noi cu fiecare expediţie pe care o veţi face împreună.

Ca să îi poţi simţi emoţiile, fă-te ţărm în jurul ei. Primeşte-i valurile cu rezistenţa pe care ţi-o dă stânca crescută în tine. Arată-i că poţi să faci faţă oricărei furtuni şi va deveni atât de calmă încât îţi vei putea vedea în ea trecutul, prezentul şi viitorul.

Ca să îi experimentezi focul interior, trebuie să fii pregătit pentru alchimia pe care femeia trezită o aduce ca dar de nuntă. Dacă nu ţi-e frică de puterea ce arde în ochii ei, de jarul în care vrea să-ţi consume micimile sufleteşti, dacă vrei să fii eroul căruia să-i dea torţa propriei vieţi, atunci transformă-te în aur pur, sub mâna ei fierbinte, şi străluciţi împreună în întunericul ignoranţei din jur.

Ca să îi auzi lumea interioară, acoperă-ţi timpanele cu văluri de tăcere şi pătrunde în spaţiul fără cuvinte din inima ei. Vezi-i părul despletit unduindu-se ca un curcubeu în inima ta şi, din octavă în octavă, construiţi poduri peste care să vă împletiţi sunetul primordial.

Ca să înţelegi cine e EA cu adevărat, ridică-ţi privirea până la începutul tuturor lucrurilor căci în EA vei găsi matricea din care s-a născut, cândva, totul. Ea este dătătoarea de viaţă, poarta dintre lumi, păstrătoarea tainelor existenţei.

Dacă pricepi cine este EA cu adevărat, aşează-te cu adoraţie la picioarele sale şi iubeşte-o până la sfârşitul vremurilor şi dincolo de aceasta!…

Un eseu de Daniel Roxin

La mulţi ani fericiţi!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata