Grupare care comercializa parfumuri contrafăcute, destructurată de poliţişti

0

– Poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor au efectuat controale la mai multe societăţi comerciale din Bucureşti, unde au găsit 3.000 de parfumuri contrafăcute, în valoare de 150.000 de euro, fiind cercetate cinci persoane care fac parte din gruparea infracţională care comercializa produsele cosmetice pe teritoriul ţării, informează Poliţia Română într-un comunicat transmis sâmbătă, 09 martie 2013.

„Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor din cadrul IGPR au efectuat verificări cu privire la activitatea infracţională a unei grupări formată din cinci persoane, cu preocupări în domeniul comercializării, pe teritoriul României, de produse cosmetice contrafăcute. Au fost identificate trei puncte de lucru situate în incinta a două complexe comerciale, unde suspecţii depozitau şi comercializau mărfurile contrafăcute. În urma acţiunii desfăşurate de poliţişti, au fost găsite aproximativ 3.000 de parfumuri purtând mărcile unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute şi pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă. Valoarea lor pe piaţă se ridică la 150.000 de euro”, se arată în comunicat.

Membrii grupării sunt cercetaţi de anchetatori sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.