Bancul zilei: Salariu de profesor

Andrei Marga se duce în magazinul Victoria să îşi cumpere cravate şi cămăşi. După ce îşi cumpără cravate, vrea să îi dea 5 lei şpagă vînzătorului, însă acesta refuză:
– Nu pot să primesc, d-le ministru, pentru că am fost şi eu profesor universitar şi ştiu ce salarii mici sînt în învăţămînt.

Nervos, Marga se duce la raionul de cămăşi. Îşi cumpără cîteva cămăşi şi vrea să îi dea şpagă 5 lei vînzătorului, care îl refuză:
– Nu pot să primesc, d-le ministru, că am fost şi eu profesor universitar şi ştiu ce salarii mici sînt în învăţămînt, îi spune vînzătorul.

Super-nervos, Marga iese din magazin şi vede un cerşetor în faţa magazinului. Se gîndeşte puţin şi vrea să îi dea 10 lei cerşetorului. La care acesta îi spune:
– Nu pot să primesc, d-le ministru…

Deja cu nervii la pămînt, Marga îl întrerupe:
– Să nu spui că şi tu ai fost profesor universitar.
– Nu, îi răspunde acesta, eu chiar sînt profesor universitar, dar am o fereastră acum.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...
2 Comentarii
  1. Tomica spune

    Sa radem dar sa fim si seriosi! Din sistemul educatie tocmai profii sunt cei de pe urma care se pot plange de salar, bineinteles comparativ cu ceilalti salariati din sistem. In afara sistemului, este adevarat, analfabetii si semidoctii sunt cei bine platiti deoarece n-au nevoie sa se straduiasca prea mult cu invatatura fiind propulsati clientelar (binecunoscutul si universalul pcr!)

  2. Suca spune

    Daca profesorii universitari au salarii mici inseamna ca cei din preuniversitar au murit de mult. E un banc prost, falsificator al realitatii. Nu-mi vine sa rad.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.