Elena Udrea îl acuză pe Vasile Blaga că foloseşte biroul de presă al PDL pentru propaganda proprie

Deputatul Elena Udrea, candidat la şefia PDL la Convenţia Naţională din 23 martie, l-a acuzat sâmbătă, la Bacău, pe preşedintele partidului, Vasile Blaga, că foloseşte biroul de presă pentru a-şi face propagandă electorală în cursa internă pentru conducerea acestei formaţiuni.

Elena Udrea susţine că biroul de presă al partidului nu a preluat şi distribuit un drept la replică al preşedintelui PDL Caraş Severin, Nicuşor Vasilescu, care răspundea acuzaţiilor deputatului PDL Valeria Schelean. Aceasta din urmă afirmase că Nicuşor Vasilescu a întocmit în mod discreţionar lista cu delegaţii ce vor participa la Convenţia din 23 martie.

„Vasile Blaga foloseşte biroul de presă al PDL pentru propria propagandă. La Caraş Severin, un deputat PDL a lansat un atac dur împotriva lui Nicuşor Vasilescu, preşedintele filialei locale, dar domnului Vasilescu nu i s-a oferit posibilitatea de a da un drept la replică, în condiţiile în care numai comunicatul de presă al deputatului PDL a fost distribuit de biroul de presă al PDL. Practic, această instituţie a partidului este folosită drept instrument în campania internă de către Vasile Blaga pentru a lansa atacuri la adresa mea şi a susţinătorilor mei”, a afirmat Elena Udrea, cu ocazia prezentării moţiunii „Noul PDL. O nouă Românie”.

Potrivit parlamentarului, preşedintele PDL Caraş Severin, Nicuşor Vasilescu, a susţinut că Vasile Blaga „nu se comportă ca un buldog autentic, ci muşcă pe la spate ca un căţeluş”.

Nicuşor Vasilescu a afirmat că la prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga, de la Caraş Severin, membrii PDL nu aveau unde să se aşeze în sală pentru că aceasta era plină de „aplaudaci aduşi cu autocare”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.