Laurenţiu Leoreanu (PDL): Când un partid pierde alegerile trebuie să schimbi conducerea

Dacă o echipă de fotbal pierde un sezon, primul care trebuie înlocuit este antrenorul, dacă un partid pierde alegerile trebuie schimbată conducerea, a declarat sâmbătă, la Bacău, primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu.

Susţinător al Elenei Udrea la alegerile pentru preşedinţia PDL, Laurenţiu Leoreanu este primar în colegiul în care aceasta a câştigat mandatul de deputat la alegerile din 2012.

„Sprijin candidatura Elenei Udrea pentru prima funcţie în partid fiindcă este un om politic convingător, de mare anvergură, este un adevărat lider. Am făcut campanie zi de zi cu Elena Udrea în stradă, între oameni. Pot să vă spun că a avut răspunsuri la cele mai grele întrebări, la toate acuzaţiile lansate de adversarii noştri politici şi de presa competitorilor noştri. A fost una dintre cele mai grele campanii, iar Elena Udrea a fost unul dintre cei mai atacaţi candidaţi ai Alianţei România Dreaptă şi, în ciuda acestui fapt, a obţinut cele mai multe voturi între candidaţii PDL şi aproape 43% din voturi”, a afirmat Laurenţiu Leoreanu.

Elena Udrea a fost prezentă sâmbătă, la Bacău, unde şi-a prezentat moţiunea „Noul PDL. O nouă Românie”, cu care candidează la Convenţia Naţională a partidului din 23 martie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.