Monica Macovei: Mă voi bate pentru şefia PDL indiferent de condiţii şi piedici

0

Partidul Democrat Liberal are nevoie mai întâi de un şef cu viziune, după care se poate găsi şi un bun organizator, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, europarlamentarul Monica Macovei, cu ocazia prezentării moţiunii ”Reformiştii” cu care candidează la preşedinţia PDL.

Monica Macovei a spus că într-un partid mare nu trebuie pus pumnul în gură, cum se întâmplă, a spus ea, cu cei care îi susţin moţiunea.

‘Mă voi bate pentru şefia PDL indiferent de condiţii şi piedici. PDL are nevoie mai întâi de un şef cu o bună viziune, apoi găseşti şi un bun organizator’, a afirmat Macovei.

În ceea ce priveşte declaraţiile Elenei Udrea privind o posibilă susţinere în turul al doilea la Convenţia Naţională a PDL, Monica Macovei a afirmat că electoratul său este unul inteligent şi nu va trebui să le spună oamenilor ce trebuie să facă.

Monica Macovei s-a aflat la Iaşi alături de Cristian Preda şi Teodor Baconschi, la prezentarea moţiunii sale, la întrunire fiind prezenţi aproximativ 130 de membri democrat-liberali din judeţ.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.