Codrin Ştefănescu: Am fost exclus din PSD pentru că am ţinut cu Adrian Năstase

Secretarul Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, Codrin Ştefănescu, i-a îndemnat luni pe colegii din organizaţia PSD sector 2 la unitate şi le-a reamintit acestora că a fost exclus din partid pentru că a ţinut public cu Adrian Năstase, pe care fostul preşedinte social-democrat Mircea Geoană a vrut să-l dea afară din PSD.

Codrin Ştefănescu l-a completat pe Marian Vanghelie, care a susţinut, la Conferinţa PSD sector 2, că a greşit în trecut şi care l-a invitat pe Adrian Năstase înapoi în PSD, spunând că poziţia lui despre fostul premier este cunoscută, dar tocmai pentru aceasta a fost dat afară din PSD în mai 2006.

„Eu sunt unul dintre cei excluşi din PSD şi Marian Vanghelie a greşit pentru că, atunci când i-am spus lui Mircea Geoană că este băsist, dvs m-aţi exclus şi vă mulţumesc pentru asta şi vă iubesc. Două săptămâni mai târziu, când dl Geoană a propus excluderea lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu, dânsul a spus ‘NU'”, a arătat Ştefănescu.

Potrivit acestuia, preşedintele executiv al PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a dat dovadă de curaj atât în planul intern de partid, cât şi în bătăliile duse de social-democraţi cu regimul Băsescu.

„Şi pentru aceasta vă felicit pe toţi. La nivelul sectorului 2 staţi cel mai bine la capitolul ‘anchetaţi, amendaţi’, în urma mitingurilor din Piaţa Universităţii împotriva lui Traian Băsescu„, a adăugat Ştefănescu.

În opinia sa, preşedintele sectorului 2 Rodica Nassar, care candidează pentru un nou mandat la şefia organizaţiei, este o femeie puternică, ce s-a impus şi a arătat că în politică femeile au un cuvânt greu de spus.

”Şi cunosc bărbaţi în partid care se gândesc de zece ori dacă să dea o bătălie cu dna Rodica Nassar sau nu şi cedează. Vă doresc să fiţi la fel de curajoşi şi fermi cum aţi fost până astăzi”, le-a spus Codrin Ştefănescu colegilor din PSD sector 2.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.