David şi Victoria Beckham au fost aleşi părinţii model 2013 în Anglia

0

David şi Victoria Beckham, care formează un cuplu strălucitor de 15 ani, sunt apreciaţi pentru educaţia pe care le-o dau copiilor. Ei au fost aleşi părinţii model ai anului 2013 în Anglia, relatează 20minutes.ch.

Pentru aproape un englez din doi (46%), noua achiziţie a echipei de fotbal PSG, David Beckham, şi soţia lui, Victoria, reprezintă idealul de părinţi, arată un sondaj apărut pe site-ul internet MyVoucherCodes,co.uk, desfăşurat pe 1.300 de persoane.

Aflaţi în fruntea unei familii cu patru copii – Brooklyn, 14 ani, Romeo, 10 ani, Cruz, 8 ani, şi Harper Seven, 19 luni -, cei doi sunt admiraţi de britanici pentru felul în care îşi gestionează atât carierele, cât şi educaţia copiilor. Această reuşită, dar şi imaginea de familie unită pe care o afişează şi longevitatea cuplului îi fac pe fotbalist şi pe fosta membră a grupului Spice Girls să devanseze perechile formate din Miranda Kerr şi Orlando Bloom, din Beyonce şi Jay-Z.

Cuplul, care se împarte între Londra şi Paris, se gândeşte chiar să îşi mărească familia, după cum a mărturisit fotbalistul la un post englez: ‘Am mai putea avea unul sau doi copii, nu se ştie niciodată.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.