Mouse-ul care levitează deasupra biroului a devenit o realitate

Studioul de proiectare Kibardindesign, cu sediul în Praga, a creat un mouse de calculator wireless ce levitează, şi care este cunoscut sub numele de Bat (liliac), prezintă DailyMail.co.uk.

Aspectul elegant include un pad pentru mouse cu un inel magnetic, care îi permite acestuia să plutească în aer. Mouse-ul levitează de unul singur la o înălţime de 40 de milimetri sau la zece milimetri sub greutatea mâinii tale.

În afară de faptul că are un aspect futurist, Bat poate vindeca leziunile nervoase şi disfuncţiile din mâinile oamenilor care îl folosesc. Gadgetul este proiectat special pentru a proteja persoanele care folosesc un mouse să dezvolte sindromul tunelului carpian, afecţiunea dureroasă a mâinii, degetelor şi încheieturii, care este adesea asociată cu o utilizare prelungită a mouse-ului.

În ciuda faptului că a captat deja atenţia publicului, produsul se află încă în faza de testare şi nu este încă disponibil pe piaţă. Atunci când va fi lansat, Bat va avea două nuanţe simple: alb şi negru.

Vadim Kibardin, creatorul dispozitivului, s-a născut în Rusia şi a absolvit Academia de Arhitectură şi Artă Industrială Ural. Începând cu anul 2005, Kibardin a locuit la Praga unde şi-a înfiinţat propriul studio şi unde a început producţia gadgetului.

Potrivit revistei Wallpaper, Kibardin se află pe lista cu cei 40 de proiectanţi “care vor schimba lumea”, alături de Jonathan Eve, Ora Ito, John Maeda şi fraţii Bouroullec.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.