EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

Hawai: S-a votat legea Steven Tyler, care îi protejează pe artişti de paparazzi

0

Datorită lui Steven Tyler, solistul grupului Aerosmith, celebrităţile vor avea vacanţe mult mai liniştite în Hawai după votarea unei legi care îi protejează de paparazzi, informează 20minutes.ch.

‘Acum mă pot plimba gol prin curtea casei’ – potrivit site-ului billboard.com, Steven Tyler a sărbătorit cu aceste cuvinte – şi destupând o sticlă de şampanie fără alcool – promulgarea Steven Tyler Act. Legea, votată pe 5 martie de Senatul statului Hawai, le permite celebrităţilor să depună plângeri împotriva paparazzilor care îi fotografiază sau îi filmează fără să le ceară acordul.

Legea poartă numele solistului de la Aerosmith pentru că el a avut iniţiativa. Tyler i-a propus-o senatorului Kalani English după ce în reviste au fost publicate fotografii cu el şi familia în timpul vacanţei din decembrie 2012 în Hawai. ‘Aici, paparazzi îmi urmăresc copiii, se aşează în mijlocul drumului. Era cât pe ce să avem un accident. Înainte ca acest lucru să se întâmple trebuie acţionat’, a spus el în billboard.com.

Joe Perry, unul din membrii grupului Aerosmith, s-a declarat foarte mulţumit că legea propusă de colegul său a fost promulgată. Chitaristul este convins de faptul că, dacă în Hawai se pot depune plângeri împotriva paparazzilor, acest lucru se va putea face şi în alte state.

‘Sunt sigur că măsura se va răspândi pentru că nu este ceva ce se întâmplă doar în Hawai. Se întâmplă pese tot’, a spus el.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.