EUR
4,76 RON
(-0.04%)
USD
4,21 RON
(+0.21%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(+0.04%)
AUD
2,98 RON
(+0.27%)
CAD
3,13 RON
(+0.21%)
BGN
2,43 RON
(+0.06%)
RUB
0,07 RON
(+0.03%)
ZAR
0,29 RON
(+0.21%)
BRL
1,08 RON
(+0.61%)
CNY
0,63 RON
(+0.22%)
INR
0,06 RON
(+0.17%)

Hunedoara: Casa Regală va fi reprezentată la Festivalul Opera Nights

0

Casa Regală a României va fi reprezentată la ediţia din acest an a Festivalului ‘Opera Nights’, cel mai mare eveniment în aer liber dedicat spectacolelor de operă, manifestarea fiind programată în perioada 10-15 iulie la Castelul Corvinilor şi în spaţiul Lapidariumului de la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva.

‘Alteţele Lor Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu ai României au fost invitaţi la Festivalul ‘Opera Nights’ şi am primit acceptul de principiu că vor lua parte la unul dintre spectacole. Le mulţumim pentru acest lucru. Detaliile precise vor fi stabilite în perioada următoare’, a declarat miercuri,directorul festivalului, Alexandru Gruian.

Acesta a menţionat că pe lista invitaţiilor transmise s-a aflat şi prinţul Charles al Marii Britanii, dar reprezentanţii acestuia au transmis că programul său a fost întocmit cu foarte mult timp înainte, motiv pentru care nu poate participa la festival.

Ajuns la cea de-a treia ediţie, Festivalul ‘Opera Nights’ va permite iubitorilor genului să urmărească spectacolele ‘Trubadurul’ de Giuseppe Verdi, ‘Elixirul dragostei’ şi ‘Don Pasquale’ de Gaetano Donizetti, ‘My Fair Lady’ de Frederick Loewe. Deoarece la nivel mondial anul 2013 este dedicat compozitorilor Verdi şi Wagner, organizatorii ‘Opera Nights’ au prevăzut în program şi o seară specială de coruri, duete şi arii semnate de cei doi autori.

Biletele la festival se vor pune în vânzare, inclusiv on-line, cel mai târziu până în data de 1 iunie. Un bilet pentru o seară va costa 50 de lei/persoană, dar va exista şi posibilitatea cumpărării de abonamente.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.