Vaya con Dios concertează pe 15 şi 16 martie la Bucureşti în turneul de adio

Belgienii de la Vaya con Dios se reîntorc la Bucureşti, pe 15 şi 16 martie, pentru ultimele concerte pe care le vor susţine în România în cadrul megaturneului de retragere „Farewell Tour”.

După show-ul susţinut miercuri seara la Sala Horia Demian din Cluj, trupa va ateriza în cursul zilei de joi la Bucureşti.

Dani Klein (voce), Maria Lekranty şi Nouri Sahli (backing vocals), Tim De Jonghe (trompetă, percuţii), Red Gjeci (vioară), William Lecompte (pian, clape), Francis Perrez (chitară), Salvatore La Rocca (bas), Han Wouters (tobe) vor aduce în faţa publicului buvcureştean un mix de lounge franţuzesc, melancolie languroasă şi ardoare tipică stilului gipsy, îmbinând muzica latino, jazz, rock, flamenco, blues şi gipsy, pentru o seară perfectă la Sala Palatului din Bucureşti.

Fanii trupei vor avea ocazia să asculte pentru ultima dată live piese precum „Time Flies”, „Johhny”, „Puerto Rico”, „Don’t Break My Heart” „Nah Neh Nah”, „Don’t Cry For Louie”, sau „Pauvre Diable”.

În culise artiştii vor fi aşteptaţi cu apă minerală, ceai cu miere şi lămâie, bomboane de ciocolată şi coşuri de fructe, alături de vin roşu. Solista vocală Dani Klein, acum în vârstă de 60 de ani, nu mănâncă niciodată înainte de a urca pe scenă, potrivit informaţiilor oferite de organizatori. Ea are întotdeauna la îndemână, în timpul spectacolelor, ceai de muşeţel.

Spectacolul de vineri, 15 martie, va avea loc cu casa închisă, în timp ce pentru sâmbătă, 16 martie, biletele sunt încă disponibile în reţeaua Eventim la preţuri cuprinse între 120 şi 300 lei.

Atât pe 15 martie, cât si pe 16 martie, accesul în sala va fi permis începând cu ora 19,00, iar spectacolul va începe la ora 20,00.

Cu megaturneul „Farewell Tour”, formaţia încheie o carieră glorioasă de 27 de ani. Vaya con Dios este în prezent cea mai cunoscută trupă belgiană, turneele lor traversând de mai multe ori globul în toate direcţiile.

Trupa a înregistrat până acum vânzări ce depăşesc şapte milioane de albume şi trei milioane de single-uri.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.