Caraş-Severin: Aproape 50 de grădini şi curţi au fost inundate

0

Aproape 50 de grădini şi curţi au fost inundate şi două localităţi au rămas fără curent electric în urma precipitaţiilor căzute în Caraş-Severin.

Potrivit datelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” au fost inundate aproape 50 de grădini şi curţi, în localităţile Cârnecea, Bocşa, Forotic, Comorâşte şi Surduc, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă la Gârnic şi Sicheviţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” a fost solicitat să intervină doar în cartierul Măgura din oraşul Bocşa, în restul localităţilor intervenţiile fiind făcute de Serviciile Locale de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă.

Institutul Naţional de Hidrologie a emis, joi, o avertizare de cod portocaliu începând cu ora 20,00 pe râurile din bazinele hidrografice: Jiu superior şi mijlociu (parţial îndiguit aval Tg. Jiu) şi afluenţii săi de dreapta – judeţele Hunedoara, Gorj, Mehedinţi şi Dolj, Bârzava (îndiguit aval Gătaia), Moraviţa (îndiguit), Caraş, Nera – judeţele Caraş-Severin şi Timiş, Crişul Negru pe sectorul amonte Talpos (îndiguit pe sector Beiuş – Talpos) şi afluenţi – judeţele Bihor şi Arad.

De asemenea se menţine cod portocaliu pe râul Tur pe sector aval de acumularea Călineşti Oaş (sector îndiguit) – judeţul Satu Mare.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.