Caraş-Severin: Aproape 50 de grădini şi curţi au fost inundate

Aproape 50 de grădini şi curţi au fost inundate şi două localităţi au rămas fără curent electric în urma precipitaţiilor căzute în Caraş-Severin.

Potrivit datelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” au fost inundate aproape 50 de grădini şi curţi, în localităţile Cârnecea, Bocşa, Forotic, Comorâşte şi Surduc, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă la Gârnic şi Sicheviţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” a fost solicitat să intervină doar în cartierul Măgura din oraşul Bocşa, în restul localităţilor intervenţiile fiind făcute de Serviciile Locale de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă.

Institutul Naţional de Hidrologie a emis, joi, o avertizare de cod portocaliu începând cu ora 20,00 pe râurile din bazinele hidrografice: Jiu superior şi mijlociu (parţial îndiguit aval Tg. Jiu) şi afluenţii săi de dreapta – judeţele Hunedoara, Gorj, Mehedinţi şi Dolj, Bârzava (îndiguit aval Gătaia), Moraviţa (îndiguit), Caraş, Nera – judeţele Caraş-Severin şi Timiş, Crişul Negru pe sectorul amonte Talpos (îndiguit pe sector Beiuş – Talpos) şi afluenţi – judeţele Bihor şi Arad.

De asemenea se menţine cod portocaliu pe râul Tur pe sector aval de acumularea Călineşti Oaş (sector îndiguit) – judeţul Satu Mare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.