Neckermann va aduce peste 7.500 de turişti în 2013 pe litoral

Peste 7.500 de turişti vor ajunge în vara anului 2013 pe litoralul românesc, cu 1.100 mai mulţi comparativ cu anul trecut, se estimează într-o informare adresată ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, de către compania Karpaten Turism, reprezentantul în România al concernului Thomas Cook – Neckermann, potrivit unui comunicat transmis joi de Ministerul Economiei.

Dintre cei peste 7.500 de turişti care vor veni în aceasta vară pe litoralul românesc prin Neckermann, majoritatea sunt din Germania, dar şi din Polonia, Cehia şi Ungaria, conform sursei citate.

Turiştii străini care vin pe litoral preferă hotelurile de patru stele, în special pe cele care oferă servicii all inclusive.

Neckermann a semnat pentru 2013 contracte cu 11 hoteluri, iar până în prezent s-au vândut deja aproximativ 3.000 locuri, înregistrând o creştere de 46,3% faţă de perioada similară a anului 2012.

Thomas Cook, unul dintre cele mai mari grupuri de turism din lume, a reînceput din 2012 să aducă turişti străini în România, prin intermediul brandului Neckermann, după ce în anul 2006 s-a retras de pe piaţa românească. În 2013, Romania este prezentă în cataloagele sale, este menţionat în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.