Samsung va lansa la sfârşitul lunii aprilie noul smartphone, Galaxy S4

Grupul sud-coreean Samsung va lansa pe piaţă, la sfârşitul lunii aprilie, un nou smartphone, Galaxy S4, pe care l-a prezentat joi seară la New York şi cu care speră să pună mai multă presiune pe iPhone-ul rivalului său american, Apple.

‘Intenţionăm să îl lansăm cu 327 operatori de telefonie mobilă din 155 de ţări începând cu sfârşitul lunii aprilie’, a anunţat JK Shin, şeful diviziunii de telefonie mobilă a

Noul telefon este ‘mai fin, mai puternic, pur şi simplu incredibil’, a adăugat el, potrivit AFP. Va avea un ecran mai mare decât predecesorul său, Galaxy S3, de 5 inci (12,7 cm), un aparat foto mai performant şi va fi disponibil în versiuni compatibile cu telefonia mobilă de a treia şi a patra generaţie (3G sau 4G LTE).

Marea piaţă americană este una din puţinele unde Apple vinde mai multe smartphone-uri decât Samsung. La nivel mondial, compania sud-coreeană a fost pe primul loc în 2011, loc pe care l-a păstrat anul trecut, având o cotă de piaţă de circa 30%, faţă de cei 19% ai grupului Apple.

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.