Iaşi: Petru Movilă (PDL) vrea întâlniri la nivel local pentru a discuta despre regionalizare

0

Preşedintele Organizaţiei Municipale Iaşi a PDL, deputatul Petru Movilă a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că doreşte o întâlnire comună între toţi parlamentarii de Iaşi şi autorităţile locale, pentru stabilirea unui punct de vedere clar pe tema regionalizării.

Deputatul Petru Movilă s-a arătat totodată a fi nemulţumit că în campania electorală, liderii locali ai USL susţineau la unison că Iaşiul trebuie să fie capitală regională, dar că între timp aceştia şi-au nuanţat poziţia.

”Solicit public prefectului judeţului, preşedintelui Consiliului Judeţean şi primarului municipiului Iaşi să accepte o întâlnire cu parlamentarii şi cu alţi factori politici, pentru a adopta o poziţie comună în ceea ce priveşte regionalizarea. Iaşiul trebuie să fie capitala regiunii. Nichita, Fenechiu, Popa sau Ivan îşi dădeau viaţa pe altarul capitalei regionalei Iaşi, acum îşi nuanţează poziţiile. Ivan şi-a luat voturile şi a plecat la Bucureşti, iar Nichita şi Fenechiu spun că e un proces important, dar nu au un punct de vedere clar. Am văzut că şi Mihaela Popa îşi dă cu părerea şi spune că Agenţia de mediu ar putea fi la Piatra Neamţ”, a declarat presei Petru Movilă.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.