MS: Contribuţiile de asigurări sociale de sănătate nu vor creşte

Contribuţiile de asigurări sociale de sănătate nu vor creşte, prin programul de guvernare al USL fiind prevăzută chiar reducerea acestor cote, precizează Ministerul Sănătăţii.

”Ministerul Sănătăţii a primit o informaţie din mass-media conform căreia se intenţionează realizarea unei campanii de dezinformare a opiniei publice de către un post de televiziune privind o presupusă intenţie a Ministerului Sănătăţii de a creşte contribuţiile de asigurări sociale de sănătate cu 3%. Ministerul Sănătăţii dezavuează un asemenea zvon şi consideră că se încearcă o provocare şi o manipulare a opiniei publice fără nicio legătură cu realitatea. Menţionăm că prin Programul de guvernare al USL se prevede chiar reducerea cotelor de asigurări sociale de sănătate”, se arată într-un comunicat al MS.

Citește și
1 Comentariu
  1. Nazarie spune

    Orice s-ar intampla cu primele de asigurari, un lucru este cert: Nu incheiati polite de asigurare cu Uniqa Asigurari si cu Gothaer. Aceasta Gothaer este fosta Clal Asigurari, apoi si-a schimbat denumirea in Platinum Asigurari. S-a tinut numai de tepe pe piata asigurarilor din Romania. La fel si Uniqa Asigurari, fosta Unita. Au stiut sa ceara numai bani, in schimb cand trebuia sa despagubeasca vreo dauna, se dadeau loviti, avand foarte multe procese pe rol din aceasta cauza. Au cel mai prost management din domeniul asigurarilor de pe piata, numai fosti militieni sau cu studii SNSPA, adica fostul Stefan Gheorghiu sub alta denumire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.