Vasile Blaga: Pentru mine nu e o ruşine că am fost în FSN

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă, la Zalău, că pentru el nu este o ruşine faptul că a fost membru FSN, subliniind totodată că în cazul în care va fi reales în funcţie partidul va fi deschis tuturor, indiferent de vârstă, făcând astfel aluzie la moţiunea contracandidatei Elena Udrea, ce face referire la atragerea celor cu vârste apropiate de 40 de ani.

„Eu în permanenţă am fost, sunt şi voi fi un om care adună, nu dezbină oameni şi vă garantez că voi fi, dacă mă alegeţi, preşedintele unui PDL unit în care să aibă loc toţi: şi cei de 20 de ani, şi cei de 30 de ani şi cei de 40 de ani şi cei de 50 de ani şi de 60 de ani şi de 70 de ani. Că auzeam că acum de împart unii în fel şi fel – uni-s de 40, alţi-s fesenişti, alţi-s reformaţi, alţi-s reformatori. Păi da, să ne înţelegem! Unii dintre noi, şi sunt şi în sala asta, am avut curaj, la un moment dat, în ’90 chiar, să ne rupem de Iliescu şi de Măgureanu, şi ce erau oamenii aştia la timpul ăla. Iar eu mă mândresc cu asta. Pentru mine nu e o ruşine că am fost în FSN. Alţii văd că le miroase de la un timp”, a precizat liderul democrat-liberalilor.

În acelaşi context, Blaga a făcut referiri ironice şi la Monica Macovei.

„Mă bucur că o să vină astăzi (n.r.sâmbătă) o colegă care o să vadă că avem organizaţie chiar şi în Zalău (…) avem şi sediu”, a adăugat Blaga.

Preşedintele PDL şi-a prezentat, sâmbătă, la Zalău, în prezenţa a circa 100 de membri de partid, moţiunea intitulată ‘România dreaptă. PDL – politica dincolo de lozinci’, cu care vrea să recâştige şefia partidului, la sfârşitul lunii martie.

Blaga îşi va prezenta moţiunea, în cursul zilei de sâmbătă, şi la Cluj Napoca, Bistriţa şi Piatra Neamţ.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.