Concert incendiar al trupei Ricchi e Poveri la Sala Palatului

Trupa italiană Ricchi e Poveri a oferit, duminică seară, un concert de zile mari fanilor din România.

 Cei peste 4.000 de oameni prezenţi la Sala Palatului au cântat, timp de peste două ore, cu Angela Brambati, Franco Gatti şi Angelo Sotgiu şlagăre din anii ’70-’80-’90, dar şi piese de pe albumul lansat în 2012. Cei trei membri ai trupei au dovedit că muzica bună rămâne în sufletul fanilor peste timp.

De la primele acorduri ale piesei cu care au deschis concertul – Ciao, Italy” – publicul a cântat în permanenţă cu ei. Angela, Franco şi Angelo au trecut în revistă şlagărele din anii ’70-’80 – „Acapulco”, „Mamma Maria”, „Piccolo Amore”, „Che sara”, „Sara perche ti amo”, „M’innamoro di te”, „Canzone d’Amore”, „Hasta la vista”. La piesa „Voulez-vous danser” ei i-au invitat pe scenă pe toţi copiii din sală, care au dansat împreună cu Angela.

Franco a povestit şi istoria piesei „M’innamoro di te”, pe care a compus-o într-un restaurant, când se afla în turneu cu trupa în Germania.

Pe parcursul celor două ore de concert, Angela a primit de la fani zeci de buchete de flori şi…dulceaţă de trandafiri, despre care a spus că este preferata ei. Piesele noi de pe albumul „Perdutamente amore” au fost bine primite de public, fiind îndelung aplaudate.

Cei trei membri ai trupei au dat autografe, au făcut fotografii şi au dat mâna cu fanii. Angelo Sotgiu a spus că „femeile din România sunt printre cele mai frumoase din lume”, iar Angela Brambati a mărturisit că e impresionată de căldura publicului de la noi.

Artiştii italieni au fost chemaţi pentru bis şi au cântat încă trei piese, încheind concertul cu binecunoscutul „Sara perche ti amo”, cântat împreună cu publicul.

Trupa Ricchi e Poveri a luat fiinţă în 1967, iar prima apariţie a fost în 1968, cu piesa „L’ultimo amore”. Din 1970 Ricchi e Poveri a participat la Festivalul San Remo cu multe piese, iar în 1978 a reprezentat Italia la Festivalul Eurovision cu „Questo amore”. De la debut, formaţia a vândut peste 20 de milioane discuri şi a scos 19 albume de studio. Evenimentul concertistic a fost organizat de Music Event.

Show-ul trupei Ricchi e Poveri trebuia să aibă loc pe 26 februarie, dar a fost amânat din cauza decesului fiului liderului trupei, Franco Gatti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.